Качествен ремонт на апартамент до ключ в София

Бригада за ремонт на апартамент

Качествен ремонт на апартамент до ключ в София. Съгласявайки се на ремонт до ключ на нов или стар апартамент, който извършваме, спестявате времето си, нервите си и много често пари. Ремонтите, извършвани от един екип от професионални майстори, като правило, продължават винаги бързо и последователно.


Ще ви помогнем да изчислите количеството материали, необходими за ремонти, и да ги закупите с големи отстъпки. Нашите майстори, професионалисти с богат опит, ще изпълняват всички необходими работи, предвидени в проекта, с високо качество и без забавяне на ремонта.

Качествен ремонт на апартамент до ключ в София
Качествен ремонт на апартамент до ключ в София


Майстори за ремонт на апартамент


След нас няма да се налага да наемате други строители, които да оправят брака. Всичко ще бъде направено в съответствие с нормативната и техническа документация.

Най-често срещаните къщи в постсъветското пространство са панелните къщи. Това е конструкция от идентични блокове. Почти всички стени на такава къща са носещи или монолитни. Това се превръща в голям проблем и невъзможността за глобално преустройство. Като правило площта на такива апартаменти е малка според днешните стандарти, което причинява определени трудности при извършване на ремонти. Особено ако се извършва без пренаселване на наемателите. Качествен ремонт на апартамент до ключ в София.


Ремонт на апартаменти София


Недостатъци на апартаментите в панелна къща
Освен това апартаментите в тези сгради имат редица недостатъци. Това е неадекватна топлоизолация, ниска шумоизолация, постоянно изтичащи тръби, електрически кабели, които не могат да издържат на натоварването от съвременните домакински уреди. И на всичкото отгоре – ниски тавани. Съмнително предимство обаче е, че има декинг, който изпълнява функцията на междуетажна изолация. Това несъмнено е много важно.


Какъв вид ремонт може да се направи в апартамент с панелна къща?
Независимо от това е възможно напълно обикновен или много занемарен апартамент в такава къща да се превърне в елитно жилище според европейския стандарт. За да направите това, трябва да сте много квалифицирани, компетентно да подходите към ремонта. Тя може да бъде както капитална, така и козметична. Всичко зависи от желанията на клиента и разпределения бюджет.


Ремонтът на апартамент в панелна къща има свои специфики.
Ниска топлоизолация, влага, мухъл по стените, подуване на тапети – всичко това осигурява необходимостта от изолация с помощта на съвременни технологии. Освен това е необходима висококачествена топлоизолация не само за стените, но и за пода. За да се изолира, се инсталира система „топъл под“ или се използват специални покрития. Няма да е излишно да замените прозорците в стар стил, които отдавна искат мир, с модерни прозорци с двоен стъклопакет.


Разходи за ремонт на апартамент


Не пренебрегвайте подравняването на стенните повърхности в панелните къщи. Въпреки че има мнение, че те имат по-малка кривина от стените в тухлени къщи. В противен случай подобна лекомислие ще повлияе значително на крайния резултат от ремонта. Особено внимание трябва да се обърне на отстраняването на процепа във фугите на панелите, които се образуват поради неравномерно свиване на сградата и некачествена работа, извършена по време на строителството на сградата.


Луксозни ремонти на апартаменти


Не е разрешено комбинирането или прехвърлянето на носещи стени в панелни къщи, поради което промяната на оформлението е възможна само с помощта на други дизайнерски решения. Въпреки това, след получаване на разрешение за разрушаване на преградата между разделената баня и тоалетна, е възможно да ги комбинирате и допълнително да промените местоположението на водопровода в съответствие с вашия план.


Фирми за ремонт на апартамент


Санирането на баня може да бъде доста проблематично . Често е необходимо не само да се демонтират стари плочки, водопроводни инсталации, неработеща подгряваща релса за кърпи, но и да се бори с плесента, да се монтира електрически вентилатор, да се изрежат вентилационни отвори във вратите за чист въздух.


Вътрешни ремонти на апартаменти и къщи София


Много важна част от апартамент в панелна къща е лоджия, която с компетентен подход може да се превърне в допълнително пълноценно жилищно пространство. За да изолирате лоджията , първо трябва да я остъклите и едва след това да продължите с изолацията на пода и стените. Фирми за ремонт на апартаменти София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *